Bostadsrätt i Åtvidaberg

Annons:
Lediga bostadsrätter i Åtvidaberg - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Åtvidaberg. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Åtvidaberg. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Åtvidaberg. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 18 olika bostadsförmedlarna i Åtvidaberg från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Åtvidaberg.
Annons:

Bostadsrätt i Åtvidaberg

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Åtvidaberg.

Åtvidabergs Sparbank
Torgg. 1
597 30 åtvidaberg


Baroniet Adelswärd AB
Adelsnäs Gårdskontor
597 91 ÅTVIDABERG


Åtvidabergs Bostads AB
Stationshuset 1
597 30 åtvidaberg


Klints Fastigheter
Ljungv. 4
597 43 åtvidaberg


Helenas Support
Adelsnäsv. 4
597 41 åtvidaberg


Svensk Fastighetsförmedling
Stortorget 1
597 30 åtvidaberg


Svensk Spansk Fastighetskontor AB
Ryttargränd 7 A
597 31 ÅTVIDABERG


Venizola AB
Ryttargränd 7 A
597 31 ÅTVIDABERG


Anna Hamilton
Söderö Skola
597 91 ÅTVIDABERG


Åtvidabergs Fastighets AB Tärnan
Bruksg. 3
597 30 åtvidaberg


Enebackens Kattpensionat
Rumma Enebacken
597 96 åtvidaberg


Beck-Friis Tome, Maria
Söderö Herrgården
597 91 ÅTVIDABERG


Bostadsrättsföreningen Hjorten i Åtvidaberg
Trädgårdsg. 17 B
597 40 ÅTVIDABERG


BRF Lärkan Nr 2
Bergsg. 14
597 50 åtvidaberg


BRF Duvan 3 O 4
Bergsg. 20
597 50 åtvidaberg


Bygg AB Krister Ottosson
Borkhult Stallgården 1
597 96 åtvidaberg


Thorssells Fastigheter i Åtvidaberg AB
Korshult Bertilsbo
597 91 ÅTVIDABERG


Bygg och Maskin Göran Karlsson ABAnnons:

Köpa bostadsrätt i Åtvidaberg

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Åtvidaberg finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Åtvidaberg. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Åtvidaberg. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Åtvidaberg kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Åtvidaberg.

Bostadsrättsfakta om orten Åtvidaberg

I Åtvidaberg finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Åtvidaberg - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Åtvidaberg:

Åtvidaberg, lokalt även Åtvid, är en tätort och centralort i Åtvidabergs kommun i Östergötlands län. Gruvföretaget Beowulf Mining har en licens att bryta i Bersbo och Mormor som täcker 225km2.

Yta: 542,03 hektar
Invånarantal: 6859, år 2010

Här kan du läsa mer om Åtvidaberg om du vill veta mer om Åtvidaberg än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Åtvidaberg.

I Åtvidaberg hittade vi sammanlagt 18 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Åtvidaberg på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Östergötland.
Annons: