Bostadsrätt i Borensberg

Annons:
Lediga bostadsrätter i Borensberg - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Borensberg. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Borensberg. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Borensberg. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 5 olika bostadsförmedlarna i Borensberg från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Borensberg.
Annons:

Bostadsrätt i Borensberg

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Borensberg.

Bostadsrättsföreningen Borensbergshus Nr.2.
Husbyv. 21
590 31 BORENSBERG


Zandaby AB
Skänningevägen 15
590 33 BORENSBERG


Bostadsrättsförening Borensbergshus Nr 3
Mårdstigen 1 C
590 29 Borensberg


Bostadsstiftelsen Platen
Boreg. 3 D
590 31 BORENSBERG


ERA Andersson & Karn
Husbyv. 11
590 31 BORENSBERG

Annons:

Köpa bostadsrätt i Borensberg

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Borensberg finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Borensberg. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Borensberg. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Borensberg kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Borensberg.

Bostadsrättsfakta om orten Borensberg

I Borensberg finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Borensberg - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Borensberg:

Borensberg är en tätort i Motala kommun, Östergötlands län och ligger 18 km öster om Motala nära sjön Boren. Borensberg är en handels-, turist- och industriort med bland annat tillverkning av plastprodukter (Arla Plast). Norr om samhället finns den militära förläggningsorten Kvarn.

Yta: 240,25 hektar
Invånarantal: 2886, år 2010

Här kan du läsa mer om Borensberg om du vill veta mer om Borensberg än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Borensberg.

I Borensberg hittade vi sammanlagt 5 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Borensberg på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Östergötland.
Annons: