Bostadsrätt i Finspång

Annons:
Lediga bostadsrätter i Finspång - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Finspång. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Finspång. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Finspång. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 15 olika bostadsförmedlarna i Finspång från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Finspång.
Annons:

Bostadsrätt i Finspång

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Finspång.

Mäklarhuset i Finspång
Bergslagsv. 12
612 30 FINSPÅNG


Fastighetsbyrån
Bergslagsv. 4
612 30 FINSPÅNG


Bostadsrättsföreningen Näcken i Finspång
Kalkugnsv. 16
612 30 FINSPÅNG


Bostadsrättsföreningen Sebohus Nr 1 i Finspång
Norra Storängsvägen 24 B
612 43 FINSPÅNG


Bostadsrättsföreningen Motorn
St. Allén 31 A
612 40 Finspång


Bostadsrättsföreningen Parkgården i Finspång
Ekmans v. 17
612 36 FINSPÅNG


BRF Bohaget Nr 3
DOVERSTORP SÄTERHYDDAN
612 93 Finspång


BRF Trehörningen
Östra Basvägen 8 B
612 36 FINSPÅNG


Finspångs Bilverkstad
Bergslagsv. 22
612 37 Finspång


Dn:S Måleri Fastighets AB
Vallonv. 19
612 30 FINSPÅNG


Riksbyggens BRF Finspångshus Nr 1
S. Storängsv. 41
612 43 FINSPÅNG


Riksbyggens Bostadsrättsförening
Oxhagsv. 1 D
612 32 FINSPÅNG


Mo Gård Fastighet AB
Norralundsv. 13
612 44 Finspång


Bostadsrättsföreningen Aurora i Finspång
Gröna v. 29 A
612 40 Finspång


Bostadsrättsföreningen Sliparen
Risings v. 19 A
612 35 Finspång

Annons:

Köpa bostadsrätt i Finspång

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Finspång finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Finspång. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Finspång. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Finspång kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Finspång.

Bostadsrättsfakta om orten Finspång

I Finspång finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Finspång - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Finspång:

Finspång är en tätort i Östergötland och centralort i Finspångs kommun, Östergötlands län. Finspång är en gammal bruksort med flera större industrier bland andra Siemens Industrial Turbomachinery AB (tillhör Siemens-koncernen), Aurubis, SAPA och SSAB.

Yta: 818,15 hektar
Invånarantal: 12440, år 2010

Här kan du läsa mer om Finspång om du vill veta mer om Finspång än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Finspång.

I Finspång hittade vi sammanlagt 15 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Finspång på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Östergötland.
Annons: