Bostadsrätt i Linghem

Annons:
Lediga bostadsrätter i Linghem - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Linghem. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Linghem. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Linghem. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 5 olika bostadsförmedlarna i Linghem från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Linghem.
Annons:

Bostadsrätt i Linghem

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Linghem.

Södergårdshem AB
Ring Södergård
585 62 Linghem


Trä & Miljö I Östergötland Fastigheter AB
Skifferv. 10
585 63 LINGHEM


Kem.Center, Magnus Andersson
Törnevalla Överby 6
585 63 LINGHEM


Bröderna Styrenius Fastighets AB
Himnav. 1
585 65 LINGHEM


Brianco HB
Kråksångsv. 28
585 65 LINGHEM

Annons:

Köpa bostadsrätt i Linghem

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Linghem finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Linghem. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Linghem. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Linghem kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Linghem.

Bostadsrättsfakta om orten Linghem

I Linghem finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Linghem - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Linghem:

Linghem är en tätort i Linköpings kommun, Östergötland. Linghem ligger 10 km öster om Linköping. Orten passeras av Länsväg E 796 och Södra stambanan. De största arbetsplatserna är servicehuset med grannskapshus, Linghemsskolan (högstadium) och Himnaskolan (låg/mellanstadium).

Yta: 174,62 hektar
Invånarantal: 2804, år 2010

Här kan du läsa mer om Linghem om du vill veta mer om Linghem än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Linghem.

I Linghem hittade vi sammanlagt 5 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Linghem på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Östergötland.
Annons: