Bostadsrätt i Mjölby

Annons:
Lediga bostadsrätter i Mjölby - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Mjölby. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Mjölby. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Mjölby. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 17 olika bostadsförmedlarna i Mjölby från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Mjölby.
Annons:

Bostadsrätt i Mjölby

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Mjölby.

Egirs Fastigheter
Hallevadsg. 4
595 24 Mjölby


Riksbyggens Bostadsrättsförening Mjölby-Hus Nr 6
Stjärng. 14
595 33 Mjölby


Bostadsbolaget
Burensköldsv. 6
595 30 MJÖLBY


Fastighetsbyrån
St. Torget 3
595 30 MJÖLBY


SkandiaMäklarna
Kungsv. 67
595 41 MJÖLBY


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Kungsv. 56
595 30 MJÖLBY


Peab
Kyrkog. 25
595 30 MJÖLBY


F F B Familjejuridisk Byrå
Norrgårdsg. 5
595 41 MJÖLBY


Svensk Fastighetsförmedling
Kungsv. 60
595 30 MJÖLBY


Andersson & Karn Fastighetsbyrå AB
Jerikodalsg. 2
595 30 MJÖLBY


Riksbyggens Bostadsrättsförening Mjölby-Hus Nr 5
Folkungag. 35 D
595 32 MJÖLBY


Egirs Fastigheter I Motala AB
Stenhuset i Mjölby HB
070 - 632 96 07Peab Byggservice AB
Skänningev. 10
595 43 MJÖLBY


BRF Borgen I Borås Stad
Vifolkag. 7
595 51 Mjölby


Riksbyggens Bostadsrättsförening Mjölby-Hus Nr 2
Ringv. 2
595 52 MJÖLBY


Föreningen Egna Hem Sya Upa
St. Torget 3
595 30 MJÖLBY

Annons:

Köpa bostadsrätt i Mjölby

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Mjölby finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Mjölby. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Mjölby. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Mjölby kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Mjölby.

Bostadsrättsfakta om orten Mjölby

I Mjölby finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Mjölby - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Mjölby:

Mjölby är en tätort i Östergötland samt centralort i Mjölby kommun, Östergötlands län. Bland Mjölbys största arbetsgivare idag återfinns företaget Toyota Material Handling (tidigare BT Group), som på orten tillverkar olika typer av eldrivna truckar, samt Väderstad AB, beläget i Väderstad snart utanför Mjölby, som tillverkar lantbruksmaskiner.

Yta: 845,49 hektar
Invånarantal: 12245, år 2010

Här kan du läsa mer om Mjölby om du vill veta mer om Mjölby än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Mjölby.

I Mjölby hittade vi sammanlagt 17 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Mjölby på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Östergötland.
Annons: