Bostadsrätt i Skänninge

Annons:
Lediga bostadsrätter i Skänninge - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Skänninge. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Skänninge. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Skänninge. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 6 olika bostadsförmedlarna i Skänninge från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Skänninge.
Annons:

Bostadsrätt i Skänninge

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Skänninge.

Ketuly Bygg & Fastigheter
073 - 517 24 69Wsx Redovisning
Villag. 12
596 33 Skänninge


Riksbyggens Bostadsrättsförening Skänningehus Nr 1
Lindbladsv. 9
596 31 Skänninge


Bilas Affärsutveckling AB
Helgonag. 13
596 31 Skänninge


Bengt Bergs Bygg & Snickeri
Gröng. 6 B
596 31 Skänninge


Baadholm Commerce AB
Högby Valltorp 2
596 93 Skänninge

Annons:

Köpa bostadsrätt i Skänninge

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Skänninge finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Skänninge. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Skänninge. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Skänninge kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Skänninge.

Bostadsrättsfakta om orten Skänninge

I Skänninge finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Skänninge - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Skänninge:

Skänninge är en tätort belägen norr om Mjölby i Mjölby kommun i Östergötlands län. Den är en av Sveriges äldsta städer och har drygt 3 000 invånare. Varje år i augusti arrangeras marknaden Skänninge marken, en tradition som är över tusen år gammal.

Yta: 276,04 hektar
Invånarantal: 3140, år 2010

Här kan du läsa mer om Skänninge om du vill veta mer om Skänninge än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Skänninge.

I Skänninge hittade vi sammanlagt 6 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Skänninge på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Östergötland.
Annons: