Bostadsrätt i Skärblacka

Annons:
Lediga bostadsrätter i Skärblacka - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Skärblacka. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Skärblacka. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Skärblacka. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 11 olika bostadsförmedlarna i Skärblacka från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Skärblacka.
Annons:

Bostadsrätt i Skärblacka

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Skärblacka.

Trebe Fastigheter AB
Stationsv. 10
617 32 Skärblacka


Stiftelsen Skärblacka Brukstugan
Tolskeppskooperativet Ek. För.
Tolskepp 3
617 90 Skärblacka


Karl Börje Israelsson
Bergslagsv. 38
617 30 Skärblacka


Moris Restaurang I Skärblacka
Stationsv. 3
617 32 Skärblacka


Såglötens Bostadsrättsföreningen i Skärblacka
Parkv. 1 B
617 32 Skärblacka


Bostadsrättsföreningen Åbybacke Skärblacka
Bergslagsv. 23
617 30 Skärblacka


Bostadsrättsföreningen Annelund i Skärblacka
Folkets Husv. 12 A
617 32 Skärblacka


Södra Fastighetsbyrån Anders Andersson
Västrahamn
617 90 Skärblacka


Kurt Andersson
Tolskepp Gölbro
617 90 Skärblacka


R Jonsson Finans I Norrköping AB
Blåvångsv. 6
617 34 Skärblacka

Annons:

Köpa bostadsrätt i Skärblacka

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Skärblacka finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Skärblacka. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Skärblacka. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Skärblacka kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Skärblacka.

Bostadsrättsfakta om orten Skärblacka

I Skärblacka finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Skärblacka - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Skärblacka:

Skärblacka är en tätort i Norrköpings kommun. Den största arbetsgivaren på orten är förpackningspappersföretaget Billerud Korsnäs AB.

Yta: 389,20 hektar
Invånarantal: 4059, år 2010

Här kan du läsa mer om Skärblacka om du vill veta mer om Skärblacka än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Skärblacka.

I Skärblacka hittade vi sammanlagt 11 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Skärblacka på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Östergötland.
Annons: