Bostadsrätt i Ydre

Annons:
Lediga bostadsrätter i Ydre - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Ydre. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Ydre. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Ydre. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 4 olika bostadsförmedlarna i Ydre från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Ydre.
Annons:

Bostadsrätt i Ydre

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Ydre.

Forsnäs Form Förvaltning AB
Forsnäs Industriområde
570 62 Ydre


Ydrebostäder AB
Torget 6
570 60 Ydre


Fastigheten Hestra 1:43
Bergvallav. 1
573 95 YDRE


BRF Visskvarn Upa
Ydreg. 23
570 60 Ydre

Annons:

Köpa bostadsrätt i Ydre

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Ydre finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Ydre. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Ydre. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Ydre kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Ydre.

Bostadsrättsfakta om orten Ydre

I Ydre finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Ydre - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Ydre:

Ydre kommun är en kommun i Östergötlands län. Kommunen är till invånarantalet Götalands minsta och den har Sveriges minsta centralort, Österbymo. Befolkningstätheten i kommunen är Götalands lägsta.

Yta: 778,62 km2
Invånarantal: 3665, år 2010

Här kan du läsa mer om Ydre om du vill veta mer om Ydre än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Ydre.

I Ydre hittade vi sammanlagt 4 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Ydre på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Östergötland.
Annons: