Bostadsrätt i Anderslöv

Annons:
Lediga bostadsrätter i Anderslöv - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Anderslöv. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Anderslöv. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Anderslöv. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 9 olika bostadsförmedlarna i Anderslöv från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Anderslöv.
Annons:

Bostadsrätt i Anderslöv

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Anderslöv.

Hsb BRF Ovalen I Anderslöv
Smedjeg. 65
231 70 ANDERSLÖV


BRF Lyckonäs
Skolg. 3
231 70 ANDERSLÖV


Stråheds Fastighets AB
BRF Örnungen
Kyrkog. 7 E
231 70 ANDERSLÖV


Bostadsrättsföreningen Hejdan
Pålsv. 8 B
231 70 ANDERSLÖV


Hsb BRF Blåklinten I Anderslöv
Hedg. 12 A
231 70 ANDERSLÖV


BRF Pålsgården
Skolg. 8 A
231 70 ANDERSLÖV


Lindströms Reklamtryckeri AB
Grönbyvägen 12
231 73 Anderslöv


Svensk Fastighetsförmedling
Nyg. 26 B
231 70 ANDERSLÖV

Annons:

Köpa bostadsrätt i Anderslöv

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Anderslöv finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Anderslöv. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Anderslöv. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Anderslöv kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Anderslöv.

Bostadsrättsfakta om orten Anderslöv

I Anderslöv finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Anderslöv - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Anderslöv:

Anderslöv är en tätort i Trelleborgs kommun och kyrkby i Anderslövs socken i Skåne. Anderslöv är en handelsort på Söderslätt. Kyrkan och gästgivargården ligger på var sin sida om landsvägen. Viktiga företag i Anderslöv är Gasell Profil, som numera ägs av finska Ruukki och armaturtillverkaren Ateljén i Anderslöv.

Yta: 102,69 hektar
Invånarantal: 1808, år 2010

Här kan du läsa mer om Anderslöv om du vill veta mer om Anderslöv än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Anderslöv.

I Anderslöv hittade vi sammanlagt 9 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Anderslöv på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Skåne.
Annons: