Bostadsrätt i Asmundtorp

Annons:
Lediga bostadsrätter i Asmundtorp - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Asmundtorp. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Asmundtorp. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Asmundtorp. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 2 olika bostadsförmedlarna i Asmundtorp från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Asmundtorp.
Annons:

Bostadsrätt i Asmundtorp

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Asmundtorp.

Örestadsmäklarna AB
Toftav. 24
261 75 Asmundtorp


BRF Ladufogden
Lantmannav. 26 B
261 75 Asmundtorp

Annons:

Köpa bostadsrätt i Asmundtorp

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Asmundtorp finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Asmundtorp. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Asmundtorp. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Asmundtorp kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Asmundtorp.

Bostadsrättsfakta om orten Asmundtorp

I Asmundtorp finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Asmundtorp - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Asmundtorp:

Asmundtorp (uttalas ass-munntårp) är en tätort i Landskrona kommun och kyrkby i Asmundtorps socken i Skåne och ligger cirka 8 kilometer öster om Landskrona. Kyrkan, som invigdes 1897, är i Eslövsgotik och tornet är 66 meter högt. Byns lokala idrottsförening, Asmundtorps IF, har ett fotbollslag i division 4.

Yta: 100,15 hektar
Invånarantal: 1562, år 2010

Här kan du läsa mer om Asmundtorp om du vill veta mer om Asmundtorp än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Asmundtorp.

I Asmundtorp hittade vi sammanlagt 2 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Asmundtorp på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Skåne.
Annons: