Bostadsrätt i Bjuv

Annons:
Lediga bostadsrätter i Bjuv - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Bjuv. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Bjuv. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Bjuv. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 10 olika bostadsförmedlarna i Bjuv från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Bjuv.
Annons:

Bostadsrätt i Bjuv

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Bjuv.

Fastighetsbyrån
S. Storg. 19
267 31 Bjuv


HusmanHagberg Bjuv/Åstorp
S. Storg. 17
267 31 Bjuv


Swedsund AB
Kyrkv. 5
267 38 BJUV


Skånska Hyresvillor AB
Kyrkv. 5
267 38 BJUV


IlAB Fastigheter AB
070 - 247 87 77BRF Prästgården
N. Storg. 21
267 32 BJUV


Bjuvsbostäder AB
Solg. 5 J
267 31 Bjuv


Hsb Bostadsrättsförening Gruvan i Bjuv
S. Storg. 26
267 40 Bjuv


Bostadsrättsföreningen Kungsgårdshus
N. Storg. 21
267 32 BJUV


Stenlyan AB
LYDINGEVÄGEN 23 23
267 90 BJUV

Annons:

Köpa bostadsrätt i Bjuv

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Bjuv finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Bjuv. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Bjuv. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Bjuv kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Bjuv.

Bostadsrättsfakta om orten Bjuv

I Bjuv finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Bjuv - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Bjuv:

Bjuv är en tätort och centralort i Bjuvs kommun i Skåne län. Bjuv ligger öster om Helsingborg. I Bjuv finns Bjuvs kyrka samt butiker, tandläkare/tandhygienist, restauranger, pensionat och kaféer. Samhället växte snabbt under sent 1800-tal som en gruvort. Den sista kolgruvan i Bjuv stängdes 1981. I dag är kommunens gruvmuseum inrymt här.

Yta: 544,23 hektar
Invånarantal: 6832, år 2010

Här kan du läsa mer om Bjuv om du vill veta mer om Bjuv än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Bjuv.

I Bjuv hittade vi sammanlagt 10 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Bjuv på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Skåne.
Annons: