Bostadsrätt i Blentarp

Annons:
Lediga bostadsrätter i Blentarp - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Blentarp. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Blentarp. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Blentarp. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 4 olika bostadsförmedlarna i Blentarp från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Blentarp.
Annons:

Bostadsrätt i Blentarp

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Blentarp.

Bankmannen 5
Ågerupsvägen
275 64 Blentarp


Ewetz Holding AB
Karupsv. 47
275 63 BLENTARP


Skånska Hus & Gårdar Fastighetsförmedling
Korrarpsv. 146
275 64 Blentarp


Adolfsson & Hansson Fastighets AB
Ferievägen 2
275 64 Blentarp

Annons:

Köpa bostadsrätt i Blentarp

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Blentarp finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Blentarp. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Blentarp. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Blentarp kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Blentarp.

Bostadsrättsfakta om orten Blentarp

I Blentarp finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Blentarp - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Blentarp:

Blentarp är en tätort i Sjöbo kommun och kyrkby i Blentarps socken i Skåne nära Romeleåsens sluttning. Blentarps kyrka med anor från 1100-talet har ett unikt runt, spetsigt torn från 1200-talet. I samhället finns även en mindre livsmedelsaffär som också är ombud för Posten, Apoteket och Systembolaget, ett bageri samt tre restauranger...

Yta: 121,22 hektar
Invånarantal: 1216, år 2010

Här kan du läsa mer om Blentarp om du vill veta mer om Blentarp än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Blentarp.

I Blentarp hittade vi sammanlagt 4 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Blentarp på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Skåne.
Annons: