Bostadsrätt i Brantevik

Annons:
Lediga bostadsrätter i Brantevik - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Brantevik. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Brantevik. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Brantevik. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 2 olika bostadsförmedlarna i Brantevik från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Brantevik.
Annons:

Bostadsrätt i Brantevik

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Brantevik.

BRF Östertull I Lund
Rörsv. 10
272 38 Brantevik


BRF Brantebo
Broby Johansens v. 1
272 38 Brantevik

Annons:

Köpa bostadsrätt i Brantevik

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Brantevik finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Brantevik. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Brantevik. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Brantevik kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Brantevik.

Bostadsrättsfakta om orten Brantevik

I Brantevik finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Brantevik - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Brantevik:

Brantevik är en tätort i Simrishamns kommun i Skåne län. Brantevik är ett fiskeläge på Österlen, ungefär fem kilometer söder om Simrishamn. Söder om orten ligger bad- och strövområdet Grönet med betade hagmarker och klippstränder. Ursprungligen var ortens huvudnäringar sjöfart, fiske och jordbruk. Numera är turism den viktigaste näringen.

Yta: 68,94 hektar
Invånarantal: 409, år 2010

Här kan du läsa mer om Brantevik om du vill veta mer om Brantevik än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Brantevik.

I Brantevik hittade vi sammanlagt 2 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Brantevik på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Skåne.
Annons: