Bostadsrätt i Bunkeflostrand

Annons:
Lediga bostadsrätter i Bunkeflostrand - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Bunkeflostrand. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Bunkeflostrand. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Bunkeflostrand. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 16 olika bostadsförmedlarna i Bunkeflostrand från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Bunkeflostrand.
Annons:

Bostadsrätt i Bunkeflostrand

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Bunkeflostrand.

BRF Sadelmakaren 3
Sadelmakarebyn 4
218 40 BUNKEFLOSTRAND


Vilu Förvaltning AB
Båtsmansgränd 73
218 33 BUNKEFLOSTRAND


Srl
Stenöreg. 66
218 31 BUNKEFLOSTRAND


BRF Vagnshjulet 25
Vagnmakarebyn 3 A
218 40 BUNKEFLOSTRAND


BRF Sadelmakaren 2
Sadelmakarebyn 7 B
218 40 BUNKEFLOSTRAND


BRF Vagnshjulet 24
Vagnmakarebyn 2 C
218 40 BUNKEFLOSTRAND


Bunkeflo Fastigheter AB
Båtsmansgränd 34
218 33 BUNKEFLOSTRAND


Björn T Dahlberg i Malmö AB
Klagshamnsv. 82
218 38 Bunkeflostrand


Mareks Väg Fastighets AB
Båtsmansgränd 75
218 33 BUNKEFLOSTRAND


BRF Bunkeflo 5
Skräddarebyn 1 A
218 42 BUNKEFLOSTRAND


Nota Bene Fastighetsförmedling AB
Nils Anderssons g. 5
218 37 BUNKEFLOSTRAND


Icea, HB
Mary Hemmings g. 66
218 37 BUNKEFLOSTRAND


Karolcha, AB
Bertha Nordqvists g. 16
218 37 BUNKEFLOSTRAND


Martin Arup Consulting AB
Guldbaggeg. 38
218 37 BUNKEFLOSTRAND


BOVAL
Snäppev. 13
218 32 Bunkeflostrand


Tilu Konsult AB
Mary Hemmings g. 11
218 37 BUNKEFLOSTRAND

Annons:

Köpa bostadsrätt i Bunkeflostrand

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Bunkeflostrand finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Bunkeflostrand. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Bunkeflostrand. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Bunkeflostrand kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Bunkeflostrand.

Bostadsrättsfakta om orten Bunkeflostrand

I Bunkeflostrand finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Bunkeflostrand - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Bunkeflostrand:

Bunkeflostrand är en tätort och ett delområde i Malmö kommun i Skåne län. Namnet kommer från att området utgör tidigare Bunkeflo bys strandmark. Bunkeflostrand ligger söder om Öresundsbron vid Öresund och ingår idag i stadsdelen Limhamn-Bunkeflo i Malmö kommun.

Yta: 362,78 hektar
Invånarantal: 10386, år 2010

Här kan du läsa mer om Bunkeflostrand om du vill veta mer om Bunkeflostrand än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Bunkeflostrand.

I Bunkeflostrand hittade vi sammanlagt 16 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Bunkeflostrand på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Skåne.
Annons: