Bostadsrätt i Dalby

Annons:
Lediga bostadsrätter i Dalby - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Dalby. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Dalby. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Dalby. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 9 olika bostadsförmedlarna i Dalby från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Dalby.
Annons:

Bostadsrätt i Dalby

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Dalby.

Dalby Gästis 7 Fastighets AB
Tingsg. 6
247 50 Dalby


Bostadsrättsföreningen Rökepipan
Lyftv. 1
247 55 DALBY


BRF Lindhem
Allég. 3 H
247 54 Dalby


Bostadsrättsföreningen Bredängen i Dalby
Godemansv. 21
247 53 DALBY


BRF Backen
Malmöv. 3 C
247 50 Dalby


BRF Allégården
Allég. 3 C
247 54 Dalby


Dabu AB
G. Veberödsv. 12
247 56 Dalby


Lunds Kommuns Fastighets AB
Bondev. 7 A
247 54 Dalby


BRF Egino
Harald Heins v. 2
247 53 DALBY

Annons:

Köpa bostadsrätt i Dalby

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Dalby finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Dalby. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Dalby. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Dalby kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Dalby.

Bostadsrättsfakta om orten Dalby

I Dalby finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Dalby - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Dalby:

Dalby är en tätort i Lunds kommun och kyrkby i Dalby socken i Skåne, belägen cirka 10 km ostsydost om Lund. På orten finns Dalby kyrka som är en av Nordens äldsta stenkyrkor. Dalby har gamla anor och har sedan hednatid utgjort en viktig mötesplats på Lundaslätten.

Yta: 329,40 hektar
Invånarantal: 5708, år 2010

Här kan du läsa mer om Dalby om du vill veta mer om Dalby än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Dalby.

I Dalby hittade vi sammanlagt 9 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Dalby på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Skåne.
Annons: