Bostadsrätt i Fjälkinge

Annons:
Lediga bostadsrätter i Fjälkinge - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Fjälkinge. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Fjälkinge. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Fjälkinge. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 6 olika bostadsförmedlarna i Fjälkinge från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Fjälkinge.
Annons:

Bostadsrätt i Fjälkinge

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Fjälkinge.

Bostadsrättsföreningen Prästängen
Bäckaskogsv. 17
290 34 FJÄLKINGE


CefAB AB
Väjlesjöv. 68
290 34 FJÄLKINGE


Bostadsrättsföreningen Torget
Gamla v. 109
290 34 FJÄLKINGE


Håkan Börjesson Byggare Fastighetsförvaltning AB
Peder Billes v. 17
290 34 FJÄLKINGE


BRF Megaliten
Megalitv. 7
290 34 FJÄLKINGE


Bostadsrättsföreningen Willandshus i Fjälkinge
Gamla v. 98 A
290 34 FJÄLKINGE

Annons:

Köpa bostadsrätt i Fjälkinge

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Fjälkinge finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Fjälkinge. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Fjälkinge. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Fjälkinge kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Fjälkinge.

Bostadsrättsfakta om orten Fjälkinge

I Fjälkinge finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Fjälkinge - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Fjälkinge:

Fjälkinge är en tätort i Kristianstads kommun i Skåne län och kyrkby i Fjälkinge socken, belägen cirka åtta kilometer öster om Kristianstad vid E22:an mellan Kristianstad och Bromölla. Orten är den femte största i Kristianstads kommun. Den östra delen räknas av Statistiska centralbyrån som en separat småort, "Fjälkinge (östra delen)".

Yta: 134,81 hektar
Invånarantal: 1690, år 2010

Här kan du läsa mer om Fjälkinge om du vill veta mer om Fjälkinge än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Fjälkinge.

I Fjälkinge hittade vi sammanlagt 6 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Fjälkinge på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Skåne.
Annons: