Bostadsrätt i Glimåkra

Annons:
Lediga bostadsrätter i Glimåkra - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Glimåkra. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Glimåkra. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Glimåkra. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 1 olika bostadsförmedlarna i Glimåkra från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Glimåkra.
Annons:

Bostadsrätt i Glimåkra

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Glimåkra.

Kilinge Smide och Däckverkstad
Brobyv. 6
280 64 GLIMÅKRA

Annons:

Köpa bostadsrätt i Glimåkra

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Glimåkra finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Glimåkra. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Glimåkra. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Glimåkra kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Glimåkra.

Bostadsrättsfakta om orten Glimåkra

I Glimåkra finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Glimåkra - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Glimåkra:

Glimåkra är en tätort i Östra Göinge kommun i Skåne län. Glimåkra var och är kyrkbyn i Glimåkra socken och ingick efter kommunreformen 1862 i Glimåkra landskommun. Orten blev stationssamhälle vid Kristianstad-Immelns järnväg (KIJ), vilken 1886 förlängdes till Glimåkra.

Yta: 185,68 hektar
Invånarantal: 1386, år 2010

Här kan du läsa mer om Glimåkra om du vill veta mer om Glimåkra än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Glimåkra.

I Glimåkra hittade vi sammanlagt 1 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Glimåkra på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Skåne.
Annons: