Bostadsrätt i Kågeröd

Annons:
Lediga bostadsrätter i Kågeröd - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Kågeröd. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Kågeröd. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Kågeröd. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 6 olika bostadsförmedlarna i Kågeröd från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Kågeröd.
Annons:

Bostadsrätt i Kågeröd

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Kågeröd.

BRF Borgkronan
Åkarpsmölla 1495
268 76 KÅGERÖD


Rb-Ak El AB
Böketoftav. 6
268 77 Kågeröd


BRF Energikällan I Helsingborg Nr 1
Åkarpsmölla 1495
268 76 KÅGERÖD


Andersson, Max Leif Börje
Domherreg. 1
268 77 Kågeröd


BRF Ruuth 50
Åkarpsmölla 1495
268 76 KÅGERÖD


BRF Larödporten I Helsingborg
Åkarpsmölla 1495
268 76 KÅGERÖD

Annons:

Köpa bostadsrätt i Kågeröd

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Kågeröd finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Kågeröd. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Kågeröd. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Kågeröd kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Kågeröd.

Bostadsrättsfakta om orten Kågeröd

I Kågeröd finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Kågeröd - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Kågeröd:

Kågeröd är en tätort i Svalövs kommun och kyrkby i Kågeröds socken i Skåne. Kågeröd ligger cirka 10 km norr om Svalöv vid Söderåsens sydsluttning. Cirka 4 km öster om tätorten ligger Knutstorp, slottet där astronomen Tycho Brahe föddes. Mellan slottet och tätorten finns motorsportbanan Ring Knutstorp.

Yta: 161,12 hektar
Invånarantal: 1446, år 2010

Här kan du läsa mer om Kågeröd om du vill veta mer om Kågeröd än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Kågeröd.

I Kågeröd hittade vi sammanlagt 6 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Kågeröd på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Skåne.
Annons: