Bostadsrätt i Kävlinge

Annons:
Lediga bostadsrätter i Kävlinge - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Kävlinge. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Kävlinge. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Kävlinge. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 10 olika bostadsförmedlarna i Kävlinge från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Kävlinge.
Annons:

Bostadsrätt i Kävlinge

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Kävlinge.

KKB Fastigheter AB
Nyg. 8 C
244 30 Kävlinge


HSB:s Bostadsrättsförening Rinnebäck
Bäckabrinken 47
244 33 KÄVLINGE


Swedish Bonito Investment AB
Tostarpsv. 16
244 32 Kävlinge


Casa Librum AB
Högalidsv. 67 G
244 36 Kävlinge


BRF Kvarnparken
Väverig. 11
244 31 KÄVLINGE


Bostadsrättsföreningen Peterstorp 2
Slåtterv. 52
244 41 Kävlinge


BRF Boklok Västra Gryet I Kävlinge
Rågvägen
244 36 Kävlinge


Bostadsrättsföreningen Strandskoningen
Rundelsg. 29 A
244 31 KÄVLINGE


Hsb BRF Åkershäll I Kävlinge
Slåtterv. 52
244 41 Kävlinge


Bostadsrättsförening Kävlingehus Vita Liljan I Käv
Kvarng. 31 C
244 31 KÄVLINGE

Annons:

Köpa bostadsrätt i Kävlinge

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Kävlinge finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Kävlinge. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Kävlinge. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Kävlinge kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Kävlinge.

Bostadsrättsfakta om orten Kävlinge

I Kävlinge finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Kävlinge - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Kävlinge:

Kävlinge är en tätort och centralort i Kävlinge kommun i Skåne län. Kävlinge tros ha vuxit upp som ett vadställe vid Kävlingeån, senare byggdes en bro på platsen mot Furulund. Flera kulturföreningar finns. Varav de nyare är Konstforum och Musikföreningen i Kävlinge. Folkets Park Kävlinge har varje sommar kulturarrangemang för tusentals gäster.

Yta: 468,47 hektar
Invånarantal: 9046, år 2010

Här kan du läsa mer om Kävlinge om du vill veta mer om Kävlinge än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Kävlinge.

I Kävlinge hittade vi sammanlagt 10 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Kävlinge på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Skåne.
Annons: