Bostadsrätt i Kristianstad

Annons:
Lediga bostadsrätter i Kristianstad - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Kristianstad. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Kristianstad. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Kristianstad. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 10 olika bostadsförmedlarna i Kristianstad från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Kristianstad.
Annons:

Bostadsrätt i Kristianstad

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Kristianstad.

ABK, AB Kristianstadsbyggen
N. Kaserng. 4
291 32 Kristianstad


HSB:s Bostadsrättsförening Charlottsborg i Kristianstad
Cardellsg. 5
291 31 KRISTIANSTAD


Peab
Industrig. 8
291 36 Kristianstad


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
V. Storg. 47
291 31 KRISTIANSTAD


Mäklarhuset i Kristianstad AB
G. Långebrog. 34 B
291 59 KRISTIANSTAD


Byggnads AB Bröderna Persson
Döbelnsg. 10
291 31 KRISTIANSTAD


Adaptus Rehab AB
V. Storg. 22
291 31 KRISTIANSTAD


Skooghs Bygg AB
Björkhemsv. 15 D
291 54 Kristianstad


Svensk Fastighetsförmedling
Hessleg. 4
291 31 KRISTIANSTAD


Möllebackens Fastighetsförmedling
Stridsvagnsvägen 9
291 39 KRISTIANSTAD

Annons:

Köpa bostadsrätt i Kristianstad

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Kristianstad finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Kristianstad. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Kristianstad. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Kristianstad kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Kristianstad.

Bostadsrättsfakta om orten Kristianstad

I Kristianstad finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Kristianstad - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Kristianstad:

Kristianstad är en tätort som är centralort i Kristianstads kommun i Skåne län. Orten är Sveriges 30:e största tätort och Skånes fjärde största, med 35 711 invånare. Kristianstad är den svenska livsmedelsindustrins största centrum och över 3 500 personer är anställda inom livsmedelsindustrin...

Yta: 1 768,62 hektar
Invånarantal: 35711, år 2010

Här kan du läsa mer om Kristianstad om du vill veta mer om Kristianstad än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Kristianstad.

I Kristianstad hittade vi sammanlagt 10 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Kristianstad på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Skåne.
Annons: