Bostadsrätt i Ljungbyhed

Annons:
Lediga bostadsrätter i Ljungbyhed - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Ljungbyhed. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Ljungbyhed. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Ljungbyhed. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 5 olika bostadsförmedlarna i Ljungbyhed från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Ljungbyhed.
Annons:

Bostadsrätt i Ljungbyhed

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Ljungbyhed.

Svantessons Fastighets AB
Slättåkra 928
264 53 Ljungbyhed


Snälleröds Säteri AB
Förrådsv. 10
264 51 Ljungbyhed


BRF Gröna Längan
Gröna Längan 1 F
264 53 Ljungbyhed


Hsb BRF Ringen I Klippan
Järnvägsgatan
264 38 LJUNGBYHED


Vinnardag Fastigheter
Färingtofta 4161
264 54 LJUNGBYHED

Annons:

Köpa bostadsrätt i Ljungbyhed

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Ljungbyhed finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Ljungbyhed. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Ljungbyhed. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Ljungbyhed kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Ljungbyhed.

Bostadsrättsfakta om orten Ljungbyhed

I Ljungbyhed finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Ljungbyhed - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Ljungbyhed:

Ljungbyhed är en tätort i Klippans kommun i Skåne län. Ljungbyhed har länge präglats av sin karaktär som militär övningsplats. På senare år har dock den militära närvaron minskats. Det finns verksamhet på Ljungbyheds flygplats. Bland annat driver Trafikflyghögskolan, TFHS, trafikflygarutbildning för civil luftfart i Lunds universitets regi.

Yta: 296,89 hektar
Invånarantal: 2046, år 2010

Här kan du läsa mer om Ljungbyhed om du vill veta mer om Ljungbyhed än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Ljungbyhed.

I Ljungbyhed hittade vi sammanlagt 5 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Ljungbyhed på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Skåne.
Annons: