Bostadsrätt i Löderup

Annons:
Lediga bostadsrätter i Löderup - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Löderup. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Löderup. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Löderup. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 2 olika bostadsförmedlarna i Löderup från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Löderup.
Annons:

Bostadsrätt i Löderup

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Löderup.

Café & Pizzeria Söderberg & Sara på Kafferosteriet
Örumsv. 119
271 76 Löderup


BRF Ekorren
Idrottsg. 5
271 76 Löderup

Annons:

Köpa bostadsrätt i Löderup

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Löderup finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Löderup. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Löderup. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Löderup kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Löderup.

Bostadsrättsfakta om orten Löderup

I Löderup finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Löderup - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Löderup:

Löderup är en tätort i Ystads kommun och kyrkby i Löderups socken i Skånes sydöstra hörn. Några kilometer söderut vid kusten ligger Löderups strandbad. Örum är en by cirka fyra kilometer norr om Löderup. Där finns det byggnadsminnesmärkta Örumshuset. I Löderup ligger Löderups kyrka.

Yta: 63 hektar
Invånarantal: 550, år 2010

Här kan du läsa mer om Löderup om du vill veta mer om Löderup än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Löderup.

I Löderup hittade vi sammanlagt 2 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Löderup på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Skåne.
Annons: