Bostadsrätt i Lomma

Annons:
Lediga bostadsrätter i Lomma - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Lomma. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Lomma. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Lomma. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 10 olika bostadsförmedlarna i Lomma från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Lomma.
Annons:

Bostadsrätt i Lomma

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Lomma.

Skånsk Fastighetsförmedling AB
Strandv. 101
234 31 LOMMA


MarieMäklare & Konsultfirma
Zinkg. 2
234 35 LOMMA


Bjurfors Lomma
Kajg. 30
234 39 LOMMA


Hsb BRF Kaprifolen I Lomma
Vinstorpsv. 62
234 41 Lomma


HSB:s Bostadsrättsförening Kraften i Lomma
Slättängsg. 29 A
234 36 Lomma


Espinagar AB
Åkerv. 6
234 34 Lomma


Bostadsrättsföreningen Oscarshus i Lomma
Hamntorget 10
234 40 LOMMA


BRF Havsporten
Sjög. 8
234 39 LOMMA


Bostadsrättsförening Ankaret
Sandhamnsg. 1
234 33 LOMMA


Bostadsrättsföreningen Resedan
Strandv. 37 A
234 36 Lomma

Annons:

Köpa bostadsrätt i Lomma

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Lomma finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Lomma. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Lomma. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Lomma kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Lomma.

Bostadsrättsfakta om orten Lomma

I Lomma finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Lomma - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Lomma:

Lomma är en tätort i Skåne och centralort i Lomma kommun, Skåne län. Lomma som är lokaliserat vid kusten ligger strax väster om Lund och strax norr om Malmö. I Lomma finns Lomma kyrka och en långgrund sandstrand "Lomma beach" och marina. Sveriges lantbruksuniversitet Alnarp ligger i Alnarp mellan Lomma och Åkarp, nära Lommas sydöstra utkant.

Yta: 481,99 hektar
Invånarantal: 10837, år 2010

Här kan du läsa mer om Lomma om du vill veta mer om Lomma än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Lomma.

I Lomma hittade vi sammanlagt 10 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Lomma på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Skåne.
Annons: