Bostadsrätt i Lönsboda

Annons:
Lediga bostadsrätter i Lönsboda - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Lönsboda. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Lönsboda. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Lönsboda. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 3 olika bostadsförmedlarna i Lönsboda från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Lönsboda.
Annons:

Bostadsrätt i Lönsboda

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Lönsboda.

Tornhuset I Lönsboda AB
Tosthultsv. 9
280 70 LÖNSBODA


BRF Bokelund
Bokelundsg. 11
280 70 LÖNSBODA


Örkeneds Ekonomiservice AB
N. Duvhult 999
280 70 LÖNSBODA

Annons:

Köpa bostadsrätt i Lönsboda

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Lönsboda finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Lönsboda. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Lönsboda. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Lönsboda kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Lönsboda.

Bostadsrättsfakta om orten Lönsboda

I Lönsboda finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Lönsboda - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Lönsboda:

Lönsboda är en tätort i Osby kommun i Skåne län, belägen cirka 20 kilometer öster om centralorten Osby, och en viktig serviceort i den östra kommundelen. Ortnamnet finns dokumenterat från 1584 som Lønnsboe. Förleden är trädslaget lönn och efterleden bod i plural form.

Yta: 228,31 hektar
Invånarantal: 1903, år 2010

Här kan du läsa mer om Lönsboda om du vill veta mer om Lönsboda än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Lönsboda.

I Lönsboda hittade vi sammanlagt 3 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Lönsboda på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Skåne.
Annons: