Bostadsrätt i Lövestad

Annons:
Lediga bostadsrätter i Lövestad - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Lövestad. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Lövestad. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Lövestad. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 1 olika bostadsförmedlarna i Lövestad från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Lövestad.
Annons:

Bostadsrätt i Lövestad

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Lövestad.

Heingeskogs Consult KB
Heingebergsv. 856 Heingeskogs Gård
275 71 Lövestad

Annons:

Köpa bostadsrätt i Lövestad

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Lövestad finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Lövestad. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Lövestad. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Lövestad kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Lövestad.

Bostadsrättsfakta om orten Lövestad

I Lövestad finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Lövestad - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Lövestad:

Lövestad är en tätort i Sjöbo kommun i Skåne län. Lövestad växte fram som stationssamhälle under mitten av 1800-talet, vid Ystad-Eslövs Järnväg (numera nerlagd, persontrafiken upphörde 1981). Banan hade även en hållplats i Lövestadby, kyrkby i Lövestads socken belägen strax söder om Lövestad.

Yta: 74,64 hektar
Invånarantal: 643, år 2010

Här kan du läsa mer om Lövestad om du vill veta mer om Lövestad än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Lövestad.

I Lövestad hittade vi sammanlagt 1 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Lövestad på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Skåne.
Annons: