Bostadsrätt i Munka-Ljungby

Annons:
Lediga bostadsrätter i Munka-Ljungby - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Munka-Ljungby. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Munka-Ljungby. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Munka-Ljungby. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 7 olika bostadsförmedlarna i Munka-Ljungby från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Munka-Ljungby.
Annons:

Bostadsrätt i Munka-Ljungby

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Munka-Ljungby.

Bostadsrättsföreningen Toarp
Toarps Byav. 25
266 92 MUNKA-LJUNGBY


Frästek System AB
Företagareg. 6
266 32 MUNKA-LJUNGBY


Munkaljungbybyggen, AB
Fabriksg. 11
266 32 MUNKA-LJUNGBY


AB Ängelholmshem
Ö. Storg. 49
266 32 MUNKA-LJUNGBY


Post Och Spelhörnan I Munka Ljungby AB
Kyrkog. 4
266 33 Munka


Brohus Fastigheter AB
Skelderhusv. 123
266 94 MUNKA-LJUNGBY


Sjunga Fastighets AB
Toarps Kyrkstig 5
266 92 MUNKA-LJUNGBY

Annons:

Köpa bostadsrätt i Munka-Ljungby

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Munka-Ljungby finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Munka-Ljungby. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Munka-Ljungby. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Munka-Ljungby kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Munka-Ljungby.

Bostadsrättsfakta om orten Munka-Ljungby

I Munka-Ljungby finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Munka-Ljungby - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Munka-Ljungby:

Munka Ljungby är en tätort i Ängelholms kommun och kyrkby i Munka Ljungby socken i Skåne. I orten ligger bland annat Munka-Ljungby kyrka och Munka folkhögskola. Munka-Ljungby har många industrier, de flesta i den södra delen av orten.

Yta: 223,32 hektar
Invånarantal: 2840, år 2010

Här kan du läsa mer om Munka-Ljungby om du vill veta mer om Munka-Ljungby än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Munka-Ljungby.

I Munka-Ljungby hittade vi sammanlagt 7 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Munka-Ljungby på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Skåne.
Annons: