Bostadsrätt i Nybrostrand

Annons:
Lediga bostadsrätter i Nybrostrand - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Nybrostrand. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Nybrostrand. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Nybrostrand. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 3 olika bostadsförmedlarna i Nybrostrand från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Nybrostrand.
Annons:

Bostadsrätt i Nybrostrand

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Nybrostrand.

BRF Storspiggen
Krokfiskevägen 1
271 71 Nybrostrand


Kruthornet Konsult AB
Långrevsv. 8
271 71 Nybrostrand


Vranarp Hus och Bygg HB
Rönnv. 5
271 71 Nybrostrand

Annons:

Köpa bostadsrätt i Nybrostrand

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Nybrostrand finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Nybrostrand. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Nybrostrand. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Nybrostrand kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Nybrostrand.

Bostadsrättsfakta om orten Nybrostrand

I Nybrostrand finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Nybrostrand - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Nybrostrand:

Nybrostrand är en tätort i Ystads kommun i Skåne län, belägen vid kusten öster om Ystad och söder om Köpingebro. För bebyggelsen i den östra delen av samhället har SCB avgränsat en separat småort, namnsatt till Nybrostrands fritidshusområde. Nybrostrand är ett villasamhälle med en del sommarhusbebyggelse vid Nybroåns utlopp i Östersjön.

Yta: 83,26 hektar
Invånarantal: 810, år 2010

Här kan du läsa mer om Nybrostrand om du vill veta mer om Nybrostrand än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Nybrostrand.

I Nybrostrand hittade vi sammanlagt 3 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Nybrostrand på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Skåne.
Annons: