Bostadsrätt i Önnestad

Annons:
Lediga bostadsrätter i Önnestad - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Önnestad. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Önnestad. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Önnestad. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 3 olika bostadsförmedlarna i Önnestad från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Önnestad.
Annons:

Bostadsrätt i Önnestad

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Önnestad.

Peter Thulin Fastighets-
G. Skoglösav. 98
291 93 önnestad


Vinslöv Valrossen 7 AB
G. Skoglösav. 98
291 93 önnestad


BRF Fogden
Byag. 59
291 73 önnestad

Annons:

Köpa bostadsrätt i Önnestad

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Önnestad finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Önnestad. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Önnestad. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Önnestad kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Önnestad.

Bostadsrättsfakta om orten Önnestad

I Önnestad finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Önnestad - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Önnestad:

Önnestad är en tätort i Kristianstads kommun och kyrkby i Önnestads socken i Skåne, belägen cirka 13 kilometer nordväst om Kristianstad. Grannskapet präglas av jordbruksnäringen, men i samhället finns också verkstadsindustri som Smekab AB, DB Schenker, Swerock (bergtäkt och betongstation) och Skanska (bergtäkt och asfaltverk).

Yta: 176,89 hektar
Invånarantal: 1378, år 2010

Här kan du läsa mer om Önnestad om du vill veta mer om Önnestad än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Önnestad.

I Önnestad hittade vi sammanlagt 3 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Önnestad på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Skåne.
Annons: