Bostadsrätt i Råå

Annons:
Lediga bostadsrätter i Råå - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Råå. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Råå. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Råå. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 11 olika bostadsförmedlarna i Råå från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Råå.
Annons:

Bostadsrätt i Råå

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Råå.

ERA Löwander & Partners Bostadsmäklarna
Rååv. 26 -28
252 70 Råå


Ulf J Hedén Holding AB
Bårslövsvägen 3
252 71 RÅÅ


Optineo AB
Högastensg. 19
252 69 Råå


Hammarlunds på Råå AB
Rausv. 6
252 69 Råå


BRF Råå Järn
Rååv. 26
252 70 Råå


BRF Mars
Rååv. 25
252 70 Råå


Ran I Råå AB
Mårtensg. 1
252 70 Råå


BRF Bäckahästen På Råå
Tullg. 2 B
252 69 Råå


Löwander och Partners På Råå AB
Rååv. 26
252 70 Råå


Jenni Nyström Fastighetsförmedling AB
Rååv. 51
252 70 Råå


Ulf Löwander & Partner Mäklarbyrå AB
Rååv. 26
252 70 Råå

Annons:

Köpa bostadsrätt i Råå

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Råå finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Råå. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Råå. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Råå kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Råå.

Bostadsrättsfakta om orten Råå

I Råå finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Råå - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Råå:

Råå är ett fiskeläge i södra Helsingborg. Vid Råå mynnar Råån. Ortens namn skrevs 1521 (aff) Raa och har fått sitt namn efter Råån. Åns namn kommer av forndanska ra 'stång, gränsmärke'. Råån är gräns mellan två härad på en lång sträcka. På Råå finns flera gamla företag. Bland de äldsta som kan nämnas är Holms varv, E&B Petterssons Plåtslageri...

Yta:
Invånarantal: 3047, år 2010

Här kan du läsa mer om Råå om du vill veta mer om Råå än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Råå.

I Råå hittade vi sammanlagt 11 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Råå på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Skåne.
Annons: