Bostadsrätt i Sjöbo

Annons:
Lediga bostadsrätter i Sjöbo - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Sjöbo. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Sjöbo. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Sjöbo. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 15 olika bostadsförmedlarna i Sjöbo från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Sjöbo.
Annons:

Bostadsrätt i Sjöbo

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Sjöbo.

Fastighetsbyrån
G. Torg 2 A
275 30 Sjöbo


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
G. Torg 4
275 30 Sjöbo


LENY Fastighets AB
G. Torg 5
275 30 Sjöbo


Bjurman Mäklarbyrå
Norreg. 12
275 30 Sjöbo


Svensk Fastighetsförmedling
Järnvägsg. 1
275 30 Sjöbo


A.S.M.Nyvång AB
Verkstadsg. 10
275 39 SJÖBO


Bostadsrättsföreningen Monica
Kanslistg. 13
275 38 Sjöbo


BRF Paradiset
Teknikerg. 21
275 38 Sjöbo


Fastighets AB Femlingen
Eriksdalsv. 489
275 93 SJÖBO


BRF Vollsjö Hus Nr 1
Polkag. 6
275 38 Sjöbo


Daniel Johansson AB
Rumbag. 10
275 34 Sjöbo


Bostadsrättsföreningen Trombonen
Musikg. 14
275 38 Sjöbo


Tornet Snickarboa AB
Angelus Fastigheter HB
Brittsommarg. 11 G
275 95 SJÖBO


BRF Canasta Nr 5
Teknikerg. 14
275 38 Sjöbo

Annons:

Köpa bostadsrätt i Sjöbo

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Sjöbo finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Sjöbo. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Sjöbo. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Sjöbo kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Sjöbo.

Bostadsrättsfakta om orten Sjöbo

I Sjöbo finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Sjöbo - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Sjöbo:

Sjöbo är en tätort och centralort i Sjöbo kommun i sydöstra Skåne, cirka 35 kilometer öster om Lund, 25 kilometer norr om Ystad och 45 kilometer väster om Simrishamn. I norra delen av tätorten ligger Södra Åsums kyrka, och Södra Åsums gamla kyrka i kyrkbyn Åsum i Södra Åsums socken.

Yta: 526,71 hektar
Invånarantal: 6724, år 2010

Här kan du läsa mer om Sjöbo om du vill veta mer om Sjöbo än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Sjöbo.

I Sjöbo hittade vi sammanlagt 15 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Sjöbo på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Skåne.
Annons: