Bostadsrätt i Skivarp

Annons:
Lediga bostadsrätter i Skivarp - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Skivarp. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Skivarp. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Skivarp. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 6 olika bostadsförmedlarna i Skivarp från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Skivarp.
Annons:

Bostadsrätt i Skivarp

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Skivarp.

BRF Bangården 2
Stinsv. 24
274 50 Skivarp


Unlimited Design Sweden AB
Ölöv 1522
274 54 Skivarp


Bostadsrättsföreningen Almträdet
Ramsbov. 5 A
274 50 Skivarp


BRF Pilträdet 2
Stinsv. 1
274 50 Skivarp


Fastighetsbyrån Tsm AB
Tingaröd 92
274 53 SKIVARP


Varmital AB
Örmölla 282
274 53 SKIVARP

Annons:

Köpa bostadsrätt i Skivarp

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Skivarp finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Skivarp. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Skivarp. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Skivarp kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Skivarp.

Bostadsrättsfakta om orten Skivarp

I Skivarp finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Skivarp - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Skivarp:

Skivarp är en tätort i Skurups kommun och kyrkby i Skivarps socken på Söderslätt i Skåne. Skivarps kyrka är från 1100-talet. Skivarps gästgivargård tillkom på 1680-talet. Den nuvarande byggnaden härstammar från 1770-talet.

Yta: 125,92 hektar
Invånarantal: 1257, år 2010

Här kan du läsa mer om Skivarp om du vill veta mer om Skivarp än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Skivarp.

I Skivarp hittade vi sammanlagt 6 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Skivarp på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Skåne.
Annons: