Bostadsrätt i Staffanstorp

Annons:
Lediga bostadsrätter i Staffanstorp - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Staffanstorp. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Staffanstorp. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Staffanstorp. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 14 olika bostadsförmedlarna i Staffanstorp från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Staffanstorp.
Annons:

Bostadsrätt i Staffanstorp

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Staffanstorp.

Magnet BoXtra Mäklarbyrå
S. Lundav. 5
245 32 STAFFANSTORP


Angelica Fastigheter AB
S. Lundav. 10
245 32 STAFFANSTORP


Lifra
Nevisborg 23
245 45 STAFFANSTORP


HSB:s Bostadsrättsförening Blåsippan
Knutsborg 138
245 45 STAFFANSTORP


Kvarterfastigheter I Skåne KB
Saturnusv. 2
245 33 Staffanstorp


HSB Bostadsrättsförening Solrosen i Staffanstorp
Söderg. 3 G
245 31 Staffanstorp


BRF Bergsbrunnaparken
Sockertoppen 7
245 33 Staffanstorp


Mtma Invest AB
Staffanstorp
245 32 STAFFANSTORP


Aa Service AB
Malmöv. 31
245 31 Staffanstorp


Bostadsrättsför Staffansgården
Kastanjev. 17 B
245 44 Staffanstorp


BRF Västanbyn 1
Blidv. 14 C
245 38 STAFFANSTORP


BRF Bråhög
Söderg. 1 B
245 31 Staffanstorp


Green Senses Eko Spa By Lendelund AB
Flintevångsv. 100
245 92 STAFFANSTORP


BRF Strindbergs Väg
Strindbergs v. 5 C
245 32 STAFFANSTORP

Annons:

Köpa bostadsrätt i Staffanstorp

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Staffanstorp finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Staffanstorp. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Staffanstorp. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Staffanstorp kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Staffanstorp.

Bostadsrättsfakta om orten Staffanstorp

I Staffanstorp finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Staffanstorp - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Staffanstorp:

Staffanstorp är en tätort i Skåne och centralort i Staffanstorps kommun, Skåne län. Staffanstorp ligger sydost om Lund och nordost om Malmö och har cirka 15 000 invånare. I orten finns Brågarps kyrka som är uppförd under 1100-talet. I maj månad arrangerar Lions Club Staffanstorp den s.k. Bonnamarknade...

Yta: 662,64 hektar
Invånarantal: 14808, år 2010

Här kan du läsa mer om Staffanstorp om du vill veta mer om Staffanstorp än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Staffanstorp.

I Staffanstorp hittade vi sammanlagt 14 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Staffanstorp på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Skåne.
Annons: