Bostadsrätt i Svalöv

Annons:
Lediga bostadsrätter i Svalöv - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Svalöv. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Svalöv. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Svalöv. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 11 olika bostadsförmedlarna i Svalöv från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Svalöv.
Annons:

Bostadsrätt i Svalöv

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Svalöv.

SvalövsBostäder AB
Herrevadsg. 18 B
268 31 SVALÖV


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Svaleg. 21
268 31 SVALÖV


Fastighetsbyrån
Svaleg. 25 A
268 31 SVALÖV


Mäklarringen
Infanterig. 6
268 32 Svalöv


Frih Gust Armfelts Stip.Stift F Släkt Cederbaum
Herrevadsg. 10
268 31 SVALÖV


BRF Havren Nr 1
Kvarng. 14 C
268 33 SVALÖV


Skånefastigheter I Svalöv AB
Företagareg. 7
268 33 SVALÖV


Lodco Förvaltnings AB
Järnvägsg. 9
268 31 SVALÖV


Bostadsrättsföreningen Näckrosen
Södervångsg. 36
268 34 Svalöv


Bostadsbidrag o. Bostadslån
Herrevadsg. 10 A
268 31 SVALÖV


Lanigiro Fastighets AB
Järnvägsg. 4
268 31 SVALÖV

Annons:

Köpa bostadsrätt i Svalöv

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Svalöv finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Svalöv. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Svalöv. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Svalöv kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Svalöv.

Bostadsrättsfakta om orten Svalöv

I Svalöv finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Svalöv - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Svalöv:

Svalöv är en tätort och centralort i Svalövs kommun, belägen vid Söderåsbanan. Svalöv utvecklades som stationssamhälle efter tillkomsten av Malmö-Billesholms Järnväg (MBJ), vilken invigdes 1886. Järnvägen förstatligades år 1896 för att ingå i den statliga Västkustbanan.

Yta: 239,37 hektar
Invånarantal: 3633, år 2010

Här kan du läsa mer om Svalöv om du vill veta mer om Svalöv än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Svalöv.

I Svalöv hittade vi sammanlagt 11 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Svalöv på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Skåne.
Annons: