Bostadsrätt i Svedala

Annons:
Lediga bostadsrätter i Svedala - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Svedala. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Svedala. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Svedala. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 16 olika bostadsförmedlarna i Svedala från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Svedala.
Annons:

Bostadsrätt i Svedala

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Svedala.

HSB:s Bostadsrättsförening Vega i Svedala
Storg. 25
233 31 Svedala


Börringe Kloster AB
Ebbesjöv.
Svedala


Svedalahem
Verkstadsg. 1
233 51 Svedala


Mäklarringen
Minnesbergsv.
233 93 Svedala


Hsb BRF Leoparden 1 I Svedala
Kyrkog. 37 A
233 42 Svedala


Hsb BRF Magistern Isvedala
Lönng. 12 A
233 32 SVEDALA


Hsb BRF Antilopen Isvedala
Hantverkareg. 21
233 32 SVEDALA


Wiz Fastighet AB
Guletorpsv. 27
233 35 Svedala


Hsb BRF Capella I Svedala
Mellang. 3 A
233 32 SVEDALA


Hsb BRF Leoparden 2 I Svedala
Storg. 25
233 31 Svedala


Hsb:s Bostadsrättsför Rönnstigen I Svedala
Sveag. 4
233 33 Svedala


Bostadsrättsföreningen Sidensvansen 6
Bankg. 22
233 31 Svedala


HSB Bostadsrättsförening Pollux i Svedala
Storg. 25
233 31 Svedala


Hsb BRF Furen I Svedala
Storg. 25
233 31 Svedala


Håkansson, Nils-Eric
Tjustorpsv. 25
233 92 SVEDALA


HSB:s Bostadsrättsförening Väktaren i Svedala
Organistg. 1 C
233 41 SVEDALA

Annons:

Köpa bostadsrätt i Svedala

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Svedala finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Svedala. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Svedala. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Svedala kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Svedala.

Bostadsrättsfakta om orten Svedala

I Svedala finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Svedala - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Svedala:

Svedala är en tätort i Skåne och centralort i Svedala kommun, Skåne län, belägen 18 kilometer sydost om Malmö. Orten är belägen vid Ystadbanan och har en station. Motorvägen E65 passerar Svedala. SommarRocken Svedala är en ideell musikfestival som arrangeras av den ideella musikföreningen Svedala Musikers Unga RockFörening (S.M.U.R.F.)

Yta: 488,81 hektar
Invånarantal: 10627, år 2010

Här kan du läsa mer om Svedala om du vill veta mer om Svedala än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Svedala.

I Svedala hittade vi sammanlagt 16 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Svedala på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Skåne.
Annons: