Bostadsrätt i Tjörnarp

Annons:
Lediga bostadsrätter i Tjörnarp - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Tjörnarp. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Tjörnarp. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Tjörnarp. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 3 olika bostadsförmedlarna i Tjörnarp från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Tjörnarp.
Annons:

Bostadsrätt i Tjörnarp

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Tjörnarp.

Gunfast Holding AB
Landsv. 92
243 72 Tjörnarp


Gunfast Bostäder AB
Landsv. 92
243 72 Tjörnarp


BRF Hermelinen I
Kräftstigen 11 B
243 72 Tjörnarp

Annons:

Köpa bostadsrätt i Tjörnarp

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Tjörnarp finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Tjörnarp. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Tjörnarp. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Tjörnarp kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Tjörnarp.

Bostadsrättsfakta om orten Tjörnarp

I Tjörnarp finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Tjörnarp - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Tjörnarp:

Tjörnarp är en tätort i Höörs kommun i Skåne län, belägen vid Södra stambanan mellan Tjörnarpssjön och riksväg 23. Tjörnarps kyrka ligger strax nordväst om tätorten och norr om Tjörnarpsjön i Tjörnarps kyrkby.

Yta: 118,32 hektar
Invånarantal: 731, år 2010

Här kan du läsa mer om Tjörnarp om du vill veta mer om Tjörnarp än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Tjörnarp.

I Tjörnarp hittade vi sammanlagt 3 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Tjörnarp på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Skåne.
Annons: