Bostadsrätt i Tollarp

Annons:
Lediga bostadsrätter i Tollarp - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Tollarp. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Tollarp. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Tollarp. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 5 olika bostadsförmedlarna i Tollarp från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Tollarp.
Annons:

Bostadsrätt i Tollarp

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Tollarp.

Tollarps Fabriksbetong AB
044 - 31 21 71Byggnadsassistans Byggass Akti
Liarumsv. 548
298 92 Tollarp


Lindgrens Hus & Hem AB
Ö. Vramsv. 50
298 32 Tollarp


Bostadsrättsföreningen Uttern
Betaniav. 22 B
298 31 TOLLARP


Aeaz Fastigheter AB
Vrams Byg. 23
298 32 Tollarp

Annons:

Köpa bostadsrätt i Tollarp

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Tollarp finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Tollarp. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Tollarp. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Tollarp kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Tollarp.

Bostadsrättsfakta om orten Tollarp

I Tollarp finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Tollarp - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Tollarp:

Tollarp är en tätort i Kristianstads kommun i Skåne län. I södra delen av tätorten ligger kyrkbyn Västra Vram med Västra Vrams kyrka. Strax sydost om tätorten ligger kyrkbyn Östra Vram med Östra Vrams kyrka. Tollarps stationssamhälle, beläget i Västra och Östra Vrams socken utvecklades efter tillkomsten 1881 av Gärds Härads Järnväg (GJ).

Yta: 373,30 hektar
Invånarantal: 3284, år 2010

Här kan du läsa mer om Tollarp om du vill veta mer om Tollarp än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Tollarp.

I Tollarp hittade vi sammanlagt 5 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Tollarp på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Skåne.
Annons: