Bostadsrätt i Tomelilla

Annons:
Lediga bostadsrätter i Tomelilla - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Tomelilla. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Tomelilla. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Tomelilla. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 11 olika bostadsförmedlarna i Tomelilla från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Tomelilla.
Annons:

Bostadsrätt i Tomelilla

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Tomelilla.

Bostad Ida Fastighetsförmedling
Tomeg. 1
273 34 Tomelilla


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Torget 13
273 30 Tomelilla


Svensk Fastighetsförmedling
0417 - 77 75 77Svela i Tomelilla AB
Tomelilla 10
273 97 TOMELILLA


BRF Backängen
Videg. 7 B
273 32 Tomelilla


Bostadsrättsföreningen Västervången
Västerg. 42
273 34 Tomelilla


BRF Giraffen
Planteringsg. 4
273 33 TOMELILLA


Bostadsrättsföreningen Lindesborg
Örupsg. 22
273 33 TOMELILLA


Transcosmic HB
Sälshög 4
273 93 TOMELILLA


Österlenhem AB
Industribyn 22
273 35 TOMELILLA


Bromans Alarmtjänst Tomelilla
Västerg. 3
273 34 Tomelilla

Annons:

Köpa bostadsrätt i Tomelilla

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Tomelilla finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Tomelilla. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Tomelilla. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Tomelilla kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Tomelilla.

Bostadsrättsfakta om orten Tomelilla

I Tomelilla finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Tomelilla - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Tomelilla:

Tomelilla är en tätort och centralort i Tomelilla kommun i Skåne län. Bland sevärdheter i Tomelillabygden märks Christinehofs slott, Bondrumsgården, en välbevarad fyrlängad korsvirkesgård, Brösarps backar, Kronovalls vinslott, Fritiof Nilsson Piratens grav vid Ravlunda kyrka, den årligen återkommande antikmässan i Brösarp, Nostalgicafé the 50's...

Yta: 568,23 hektar
Invånarantal: 6444, år 2010

Här kan du läsa mer om Tomelilla om du vill veta mer om Tomelilla än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Tomelilla.

I Tomelilla hittade vi sammanlagt 11 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Tomelilla på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Skåne.
Annons: