Bostadsrätt i Trelleborg

Annons:
Lediga bostadsrätter i Trelleborg - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Trelleborg. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Trelleborg. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Trelleborg. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 16 olika bostadsförmedlarna i Trelleborg från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Trelleborg.
Annons:

Bostadsrätt i Trelleborg

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Trelleborg.

Smygehamn Bostäder AB
Valldammsg. 1
231 43 TRELLEBORG


Alstad Fastighetsbyrå
Landsv. 17
231 95 Trelleborg


Riksbyggen
Vannhögsg. 9
231 66 Trelleborg


Fastighets AB Harry Larsson & Son
Nyg. 30
231 43 TRELLEBORG


Mäklarhuset Löfberg & Co AB
Alg. 35
231 42 Trelleborg


Smygehamn Bostäder
Valldammsgatan
231 42 Trelleborg


Fastighetsbyrån i Trelleborg AB
Corfitz-Beck-Friisg. 1
231 43 TRELLEBORG


Bönnemarks AB, Mäklarfirman
Hesekilleg. 38
231 53 Trelleborg


Trelleborgs Sparbanks-Stift F Gamla i Trelleborg
Ekev. 40
231 36 TRELLEBORG


Bostadsrättsföreningen Klockaren
Hedv. 88
231 51 Trelleborg


Chagalle Fastighetsförvaltning AB
Hesekilleg. 22
231 53 Trelleborg


Hsb BRF Pålsgården I Trelleborg
Nyg. 84
231 45 TRELLEBORG


Duellen Förvaltnings AB
SIMLINGE 545 545
231 92 TRELLEBORG


Hsb BRF Hallamöllan I Trelleborg
Hallakroken 6 B
231 65 TRELLEBORG


Trellehusen AB
V. Vallg. 5
231 64 Trelleborg


BRF A.V.I.
Frans Malmrosg. 42
231 54 TRELLEBORG

Annons:

Köpa bostadsrätt i Trelleborg

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Trelleborg finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Trelleborg. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Trelleborg. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Trelleborg kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Trelleborg.

Bostadsrättsfakta om orten Trelleborg

I Trelleborg finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Trelleborg - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Trelleborg:

Trelleborg är en centralort i Trelleborgs kommun. Tätorten hade 28290 invånare år 2010. Trelleborg är Sveriges sydligaste stad och ligger på Söderslätt i Skåne. Staden kallas även ofta för Palmstaden, på grund av palmerna som pryder den sydvästra infarten till Trelleborg (läs mer under avsnittet "Stadsbild").

Yta: 1 365,73 hektar
Invånarantal: 28290, år 2010

Här kan du läsa mer om Trelleborg om du vill veta mer om Trelleborg än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Trelleborg.

I Trelleborg hittade vi sammanlagt 16 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Trelleborg på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Skåne.
Annons: