Bostadsrätt i Veberöd

Annons:
Lediga bostadsrätter i Veberöd - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Veberöd. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Veberöd. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Veberöd. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 14 olika bostadsförmedlarna i Veberöd från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Veberöd.
Annons:

Bostadsrätt i Veberöd

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Veberöd.

Fastighetsbyrån
Raggegränd 5
247 61 VEBERÖD


BRF Uggleparken I Veberöd
Fredriksg. 6 A
247 61 VEBERÖD


Bostadsrättsfören Kastanjegården i Veberöd
Planteringsv. 53
247 63 VEBERÖD


Inez Möllers Stiftelse
Villav. 29
247 60 Veberöd


BRF Bengtsbo I Veberöd
Bostadsrättsfören Klingvalla i Veberöd
Ejderv. 6
247 63 VEBERÖD


BRF Klinten I Veberöd
Fredriksg. 5 A
247 61 VEBERÖD


BRF Romelegården I Veberöd
Ejderv. 6
247 63 VEBERÖD


BRF Bo Klok Idala
Idalav. 43
247 61 VEBERÖD


Holgersson Fastighetsförmedling
Mejerig. 8
247 62 Veberöd


Veberöds Fastighetsförmedling
Hövadsv. 51
247 60 Veberöd


Mats Ottosson Fastighetsförmedling AB
Körsbärsg. 14
247 61 VEBERÖD


Spirean Byggkonsult AB
Spireav. 8
247 64 Veberöd


J.R Fastighetsförmedling AB
Kyrkog. 6
247 62 Veberöd

Annons:

Köpa bostadsrätt i Veberöd

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Veberöd finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Veberöd. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Veberöd. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Veberöd kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Veberöd.

Bostadsrättsfakta om orten Veberöd

I Veberöd finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Veberöd - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Veberöd:

Veberöd är en tätort i östra delen av Lunds kommun och kyrkby i Veberöds socken i Skåne, belägen i ett naturskönt område vid Romeleåsens fot och ungefär två mil från Lund. I Veberöd finns Veberöds kyrka, dessutom det två dagligvarubutiker, en ICA Nära-butik samt en COOP Konsum-butik. Andra affärer är en järnaffär, en pappershandel...

Yta: 267,12 hektar
Invånarantal: 4062, år 2010

Här kan du läsa mer om Veberöd om du vill veta mer om Veberöd än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Veberöd.

I Veberöd hittade vi sammanlagt 14 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Veberöd på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Skåne.
Annons: