Bostadsrätt i Vollsjö

Annons:
Lediga bostadsrätter i Vollsjö - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Vollsjö. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Vollsjö. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Vollsjö. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 5 olika bostadsförmedlarna i Vollsjö från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Vollsjö.
Annons:

Bostadsrätt i Vollsjö

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Vollsjö.

Fastighetsbolaget Sydsvenska AB
Torget 10
275 66 VOLLSJÖ


BRF Pumparen
Espings v. 13
275 66 VOLLSJÖ


BRF Åbrinken
Västerg. 19
275 66 VOLLSJÖ


Mäklarcompagniet Skåne AB
Heingebergsv.
275 68 VOLLSJÖ


Confrance KB
Bjälkhultsv. 179
275 68 VOLLSJÖ

Annons:

Köpa bostadsrätt i Vollsjö

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Vollsjö finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Vollsjö. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Vollsjö. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Vollsjö kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Vollsjö.

Bostadsrättsfakta om orten Vollsjö

I Vollsjö finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Vollsjö - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Vollsjö:

Vollsjö är en tätort i Sjöbo kommun i Skåne län. Genom samhället flyter Vollsjöån. Kyrkbyn i Vollsjö socken, Vollsjöby, ligger en knapp kilometer sydväst om stationssamhället. Här finns Vollsjö kyrka. Stationshuset byggdes 1866 när Ystad-Eslövs Järnväg byggdes. Det var bemannat ända fram till 1975, men förföll sedan till man slutligen rev det.

Yta: 95,06 hektar
Invånarantal: 836, år 2010

Här kan du läsa mer om Vollsjö om du vill veta mer om Vollsjö än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Vollsjö.

I Vollsjö hittade vi sammanlagt 5 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Vollsjö på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Skåne.
Annons: