Bostadsrätt i Gnesta

Annons:
Lediga bostadsrätter i Gnesta - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Gnesta. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Gnesta. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Gnesta. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 13 olika bostadsförmedlarna i Gnesta från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Gnesta.
Annons:

Bostadsrätt i Gnesta

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Gnesta.

GnestaHem AB
Thuleg. 4
646 33 Gnesta


Svensk Fastighetsförmedling
V. Storg. 9
646 31 Gnesta


BRF Plogen 3
08 - 775 72 00BRF Boklok Vackerby Hage
Folkparkstigen 8 F
646 35 Gnesta


BRF Veterinären
V. Storg. 11
646 31 Gnesta


Forty Invest AB
Lötendal
646 92 GNESTA


Bror Göran Alfons Davidsson
Borg 1
646 92 GNESTA


Fastighetsaktiebolaget Linnégatan 61
Ågatan 7
646 30 GNESTA


Lexell Fastigheter AB
Odens Gränd 6
646 34 GNESTA


Gårdlundabjörnen KB
Johan Dengg För Ejb-Förvaltning Sigtuna 2:251
Borgs gård
646 92 GNESTA


BRF Mosebacke I Gnesta
Stenstag. 1 B
646 32 GNESTA


BRF Mården I Gnesta
Gavottv. 1
646 30 GNESTA

Annons:

Köpa bostadsrätt i Gnesta

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Gnesta finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Gnesta. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Gnesta. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Gnesta kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Gnesta.

Bostadsrättsfakta om orten Gnesta

I Gnesta finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Gnesta - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Gnesta:

Gnesta är en läns- och kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Gnesta kommun i Södermanlands län men även innefattande en del av Södertälje kommun i Stockholms län. Gnestadelen av tätorten utgör centralort i Gnesta kommun. Gnesta är beläget mellan Södertälje och Nyköping, längs Västra stambanan.

Yta: 385,94 hektar
Invånarantal: 5 562, år 2010

Här kan du läsa mer om Gnesta om du vill veta mer om Gnesta än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Gnesta.

I Gnesta hittade vi sammanlagt 13 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Gnesta på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Södermanland.
Annons: