Bostadsrätt i Mariefred

Annons:
Lediga bostadsrätter i Mariefred - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Mariefred. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Mariefred. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Mariefred. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 17 olika bostadsförmedlarna i Mariefred från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Mariefred.
Annons:

Bostadsrätt i Mariefred

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Mariefred.

Svensk Fastighetsförmedling
Långg. 26
647 30 MARIEFRED


Sparbanken Rekarne
Långg. 11
647 30 MARIEFRED


Vi Som Bygger I Mälardalen AB
Orrv. 13
647 93 Mariefred


Ekfalk Mark Entreprenad Jakt, AB
Alphyddan
647 91 Mariefred


Jonas Sohlman & Maria Ekgren
Björnnäs Gård
647 92 MARIEFRED


BRF Rådmannen
Storg. 14
647 30 MARIEFRED


BRF Kadetten 1
Kungshustorget 1 B
647 30 MARIEFRED


BRF Blomstergården
Löpargränd 11 E
647 30 MARIEFRED


BRF Wasen
Jakob Ulfssons v. 9 A
647 32 MARIEFRED


Framtidspärlan AB
Kyrkoplan 1
647 30 MARIEFRED


Marielundsviken AB
Marielunds Gård
647 92 MARIEFRED


Herresta Godsförvaltning
Herresta Orangeriet 1
647 91 Mariefred


Solhöjdens Samfällighetsförening
Stenv. 7 B
647 31 Mariefred


Fastighetskonsult Damberg & Co KB
Herresta Säteri
647 91 Mariefred


Mäklarhuset Strängnäs/Mariefred AB
Storg. 12
647 30 MARIEFRED


Mäklartorget Mariefred AB
Långg. 12
647 30 MARIEFRED


Majgårdens HB
Ryborgsv. 16
647 31 Mariefred

Annons:

Köpa bostadsrätt i Mariefred

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Mariefred finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Mariefred. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Mariefred. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Mariefred kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Mariefred.

Bostadsrättsfakta om orten Mariefred

I Mariefred finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Mariefred - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Mariefred:

Mariefred är en tätort i Strängnäs kommun, belägen vid Mälaren cirka 65 km väster om Stockholm. Själva namnet Mariefred kan tillskrivas ett kloster som kartusianermunkar började uppföra 1493, och låg där nuvarande kyrkan ligger.

Yta: 250,52 hektar
Invånarantal: 3726, år 2010

Här kan du läsa mer om Mariefred om du vill veta mer om Mariefred än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Mariefred.

I Mariefred hittade vi sammanlagt 17 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Mariefred på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Södermanland.
Annons: