Bostadsrätt i Skogstorp

Annons:
Lediga bostadsrätter i Skogstorp - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Skogstorp. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Skogstorp. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Skogstorp. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 1 olika bostadsförmedlarna i Skogstorp från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Skogstorp.
Annons:

Bostadsrätt i Skogstorp

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Skogstorp.

BRF Aspen
Torsv. 2 G
633 69 SKOGSTORP

Annons:

Köpa bostadsrätt i Skogstorp

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Skogstorp finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Skogstorp. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Skogstorp. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Skogstorp kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Skogstorp.

Bostadsrättsfakta om orten Skogstorp

I Skogstorp finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Skogstorp - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Skogstorp:

Skogstorp är en tätort i Eskilstuna kommun belägen i Husby-Rekarne socken. Eskilstunaån passerar genom Skogstorp som ligger cirka 5 kilometer söder om centrala Eskilstuna. Redan på bronsåldern fanns bebyggelse i Skogstorp. Skogstorpsyxan är ett känt fornfynd från den tiden som påträffats i Kälbyravinen på andra sidan Eskilstunaån.

Yta: 264,56 hektar
Invånarantal: 2860, år 2010

Här kan du läsa mer om Skogstorp om du vill veta mer om Skogstorp än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Skogstorp.

I Skogstorp hittade vi sammanlagt 1 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Skogstorp på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Södermanland.
Annons: