Bostadsrätt i Sparreholm

Annons:
Lediga bostadsrätter i Sparreholm - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Sparreholm. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Sparreholm. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Sparreholm. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 4 olika bostadsförmedlarna i Sparreholm från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Sparreholm.
Annons:

Bostadsrätt i Sparreholm

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Sparreholm.

Lappvikens Gård
Rockelsta
649 91 Sparreholm


Kaj Pettersson AB
Mellanberga
649 91 Sparreholm


J i Mäklarkonsult AB
Frändesta Gård Stora Huset 1
649 91 Sparreholm


Ralmsgård
Ralm
649 91 Sparreholm

Annons:

Köpa bostadsrätt i Sparreholm

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Sparreholm finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Sparreholm. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Sparreholm. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Sparreholm kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Sparreholm.

Bostadsrättsfakta om orten Sparreholm

I Sparreholm finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Sparreholm - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Sparreholm:

Sparreholm är en tätort i Flens kommun i Södermanlands län. Strax norr om tätorten ligger Sparreholms slott. Orten har vuxit upp runt järnvägsstationen vid västra stambanan som öppnades 1862.

Yta: 115,91 hektar
Invånarantal: 741, år 2010

Här kan du läsa mer om Sparreholm om du vill veta mer om Sparreholm än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Sparreholm.

I Sparreholm hittade vi sammanlagt 4 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Sparreholm på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Södermanland.
Annons: