Bostadsrätt i Stallarholmen

Annons:
Lediga bostadsrätter i Stallarholmen - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Stallarholmen. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Stallarholmen. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Stallarholmen. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 4 olika bostadsförmedlarna i Stallarholmen från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Stallarholmen.
Annons:

Bostadsrätt i Stallarholmen

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Stallarholmen.

Lindström, Alf Torsten
Janslunda Säteri 4
645 96 Stallarholmen


AB Lars Elgén
Håstahagv. 7 B
645 62 STALLARHOLMEN


Hyfab, Hyres- och Fastighetskonsult
Ytterselöv. 12
645 62 STALLARHOLMEN


Wimmercranz Fastighetsbyrå AB
Ytterselö Tuna
645 97 STALLARHOLMEN

Annons:

Köpa bostadsrätt i Stallarholmen

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Stallarholmen finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Stallarholmen. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Stallarholmen. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Stallarholmen kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Stallarholmen.

Bostadsrättsfakta om orten Stallarholmen

I Stallarholmen finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Stallarholmen - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Stallarholmen:

Stallarholmen är en tätort i Strängnäs kommun i Södermanlands län med anor från 1500- eller 1600-talet. Stallarholmen ligger vid Mälaren och är delvis beläget på fastlandet och delvis på ön Selaön (Sveriges största insjö-ö).

Yta: 195,17 hektar
Invånarantal: 1623, år 2010

Här kan du läsa mer om Stallarholmen om du vill veta mer om Stallarholmen än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Stallarholmen.

I Stallarholmen hittade vi sammanlagt 4 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Stallarholmen på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Södermanland.
Annons: