Bostadsrätt i Stigtomta

Annons:
Lediga bostadsrätter i Stigtomta - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Stigtomta. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Stigtomta. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Stigtomta. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 3 olika bostadsförmedlarna i Stigtomta från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Stigtomta.
Annons:

Bostadsrätt i Stigtomta

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Stigtomta.

Arne Nordström Förvaltning AB
Vargspåret 14
611 97 Stigtomta


Helsings Mäkleri & Interiör AB
Skolv. 9
611 72 STIGTOMTA


Jolg AB
Bondeby
611 97 Stigtomta

Annons:

Köpa bostadsrätt i Stigtomta

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Stigtomta finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Stigtomta. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Stigtomta. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Stigtomta kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Stigtomta.

Bostadsrättsfakta om orten Stigtomta

I Stigtomta finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Stigtomta - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Stigtomta:

Stigtomta är en tätort i Nyköpings kommun och kyrkbyn i Stigtomta socken. Orten ligger cirka 15 km nordväst om Nyköping längs med riksväg 52 som passerar rakt igenom samhället. I Stigtomta finns Stigtomta kyrka.

Yta: 179,22 hektar
Invånarantal: 1942, år 2010

Här kan du läsa mer om Stigtomta om du vill veta mer om Stigtomta än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Stigtomta.

I Stigtomta hittade vi sammanlagt 3 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Stigtomta på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Södermanland.
Annons: