Bostadsrätt i Trosa

Annons:
Lediga bostadsrätter i Trosa - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Trosa. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Trosa. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Trosa. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 13 olika bostadsförmedlarna i Trosa från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Trosa.
Annons:

Bostadsrätt i Trosa

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Trosa.

Trosabygdens Bostäder AB
Trosalundsgatan 4
619 32 Trosa


Svensk Fastighetsförmedling
Ö. Långg. 37 A
619 30 Trosa


Plansel AB
Östermalmsv. 34 E
619 30 Trosa


Kjellbergs Industrifastigheter AB
Redskapsv. 1
619 33 TROSA


Solhem Property AB
BRF Vitalis
Smäckbrog. 28
619 34 Trosa


Fastigheten Trosa Tullaren 5 och 4
Ö. Långg. 7 A
619 30 Trosa


BRF Polishuset
Viktoriag. 20 A
619 35 TROSA


BRF Rökeriet
Agartson Förvaltnings AB
BRF Ölstugan 1
Ö. Långg. 37 E
619 30 Trosa


BRF Kyrkovärden 9, Trosa
Smäckbrog. 21 A
619 34 Trosa


BRF Villagatan Nr 15 Trosa
Villag. 15 B
619 35 TROSA

Annons:

Köpa bostadsrätt i Trosa

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Trosa finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Trosa. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Trosa. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Trosa kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Trosa.

Bostadsrättsfakta om orten Trosa

I Trosa finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Trosa - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Trosa:

Trosa är en tätort i Södermanland och centralort i Trosa kommun, Södermanlands län. Orten är belägen mellan Södertälje och Nyköping där Trosaån mynnar ut i Östersjön. Området kring Trosa är rikt på fornlämningar i form av runstenar.

Yta: 360,03 hektar
Invånarantal: 5027, år 2010

Här kan du läsa mer om Trosa om du vill veta mer om Trosa än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Trosa.

I Trosa hittade vi sammanlagt 13 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Trosa på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Södermanland.
Annons: