Bostadsrätt i Vrena

Annons:
Lediga bostadsrätter i Vrena - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Vrena. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Vrena. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Vrena. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 3 olika bostadsförmedlarna i Vrena från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Vrena.
Annons:

Bostadsrätt i Vrena

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Vrena.

Annicas Stall
Sund 1
611 98 VRENA


Ladies Tee AB
Ängsgården 1
611 98 VRENA


BRF Åkersborg
Fabriksv. 5 -7
611 73 Vrena

Annons:

Köpa bostadsrätt i Vrena

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Vrena finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Vrena. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Vrena. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Vrena kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Vrena.

Bostadsrättsfakta om orten Vrena

I Vrena finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Vrena - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Vrena:

Vrena är en tätort i Nyköpings kommun och kyrkbyn i Vrena socken, belägen cirka 20 km nordväst om Nyköping. Orten ligger utmed Riksväg 52 mellan Hallbosjön och Långhalsen. Vrena har tack vare läget vid den forsande ån ända sedan 1500-talet varit en betydande industriort, med bland annat tegelbruk och sågverk.

Yta: 97,20 hektar
Invånarantal: 626, år 2010

Här kan du läsa mer om Vrena om du vill veta mer om Vrena än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Vrena.

I Vrena hittade vi sammanlagt 3 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Vrena på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Södermanland.
Annons: