Bostadsrätt i Grisslehamn

Annons:
Lediga bostadsrätter i Grisslehamn - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Grisslehamn. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Grisslehamn. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Grisslehamn. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 2 olika bostadsförmedlarna i Grisslehamn från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Grisslehamn.
Annons:

Bostadsrätt i Grisslehamn

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Grisslehamn.

BRF Herrviken
Ekbacksvägen 39
764 56 GRISSLEHAMN


Backby Tranviks Skifteslag Samfällighetsförening
Backbyvägen 114
764 57 Grisslehamn

Annons:

Köpa bostadsrätt i Grisslehamn

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Grisslehamn finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Grisslehamn. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Grisslehamn. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Grisslehamn kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Grisslehamn.

Bostadsrättsfakta om orten Grisslehamn

I Grisslehamn finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Grisslehamn - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Grisslehamn:

Grisslehamn är en tätort och hamn vid Ålands hav, inom Väddö socken i Norrtälje kommun, Stockholms län. Det ursprungliga Grisslehamn, idag kallat Gamla Grisslehamn och lokaliserat ett par mil söder om dagens Grisslehamn, nämns i historiska handlingar första gången 1376 rörande postgången till Finland via Åland.

Yta: 122 hektar
Invånarantal: 249, år 2010

Här kan du läsa mer om Grisslehamn om du vill veta mer om Grisslehamn än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Grisslehamn.

I Grisslehamn hittade vi sammanlagt 2 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Grisslehamn på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Stockholm.
Annons: