Bostadsrätt i Älvsjö

Annons:
Lediga bostadsrätter i Älvsjö - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Älvsjö. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Älvsjö. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Älvsjö. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 15 olika bostadsförmedlarna i Älvsjö från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Älvsjö.
Annons:

Bostadsrätt i Älvsjö

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Älvsjö.

Resby Fastighetsförmedl. AB, Ingvar
Johan Skyttes v. 200
125 34 älvsjö


Lh Revision AB
Prästgårdsgränd 4
125 44 ÄLVSJÖ


Mäklarhuset Älvsjö
St. Mans v. 1
125 59 ÄLVSJÖ


Svensk Fastighetsförmedling
Johan Skyttes v. 203
125 34 älvsjö


BRF Årsta Backe
Spannarpsgränd 8
125 72 älvsjö


BRF Hackebacke
Hakeskyttv. 19
125 30 älvsjö


BRF Svärdsidan 1
Onsalagränd 7
125 73 ÄLVSJÖ


Helgesta i Älvsjö AB
BRF Prästgårdsgärdet 2
Solberga Hagv. 13
125 44 ÄLVSJÖ


Hsb:S Bostadsrättsför Stigluckan Nr 289 i Sthlm
Götalandsv. 179 E
125 35 ÄLVSJÖ


Bostadsrättsföreningen Parkdammen
Bergtallsv. 20
125 60 ÄLVSJÖ


Hsb:s BRF Östberga I Stockholm
Stamg. 48
125 74 älvsjö


Kil&Tas Invest AB
Lisebergsv. 85
125 35 ÄLVSJÖ


BRF Lättviktaren 26
G. Huddingev. 439
125 42 ÄLVSJÖ


BRF Ekparken
St. Kvinns v. 80
125 59 ÄLVSJÖ

Annons:

Köpa bostadsrätt i Älvsjö

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Älvsjö finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Älvsjö. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Älvsjö. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Älvsjö kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Älvsjö.

Bostadsrättsfakta om orten Älvsjö

I Älvsjö finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Älvsjö - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Älvsjö:

Älvsjö är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Långsjö, Långbro, Solberga, Liseberg, Örby slott, Örby och Hagsätra samt till Snättringe i Huddinge kommun. Stadsdelen bildades 1926 och innefattade då dagens stadsdelar Fagersjö sjön Magelungen, Rågsved och Hagsätra.

Yta: 203 hektar
Invånarantal: 1061, år 2013

Här kan du läsa mer om Älvsjö om du vill veta mer om Älvsjö än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Älvsjö.

I Älvsjö hittade vi sammanlagt 15 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Älvsjö på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Stockholm.
Annons: